M.i. Media

Fotografie | FilmZwangerschap fotoshoot

Een zwangerschap is iets prachtigs, maar ook zo voorbij. In deze 9 maanden komt er veel nieuws op je pad en vlieg je van hot naar her om van alles voor de nieuwe kleine te regelen. Ondertussen groeit de buik maar verder. Voor je het weet is alles alleen nog maar een herinnering. Laat jouw zwangerschap in alle rust en veiligheid op de foto vereeuwigen zodat je er altijd eventjes naartoe terug kan. 

Voor wie?
Tijdens deze fotoshoot wordt de focus met name gelegd op de schoonheid en vreugde van het moederschap en nieuw leven. Op een manier waarop mama zich veilig en gerust voelt wordt de buik in beeld gebracht. Naast alleen mama, kan natuurlijk ook de papa-to-be erbij op de foto's, evenals de trotse grote broers & zussen. Zelfs de trouwe viervoeter mag erbij, mits deze gewend is aan een camera. Is jouw zus of beste vriendin ook zwanger, dan is het erg leuk om samen foto's te maken. Zijn jullie rond dezelfde datum uitgerekend, dan kunnen we meerdere sessies plannen waarbij we de groei van jullie buiken vastleggen.

Waarom een zwangerschap fotoshoot?
Tijdens deze 9 maanden wil je alles perfect regelen voor jouw kleintje, en daar komt veel bij kijken. Ook al wil je alles perfect regelen, vergeet vooral niet aan jezelf te denken. Hoe mooi is het als jij straks de woonkamer binnenloopt en je meteen herinnerd wordt aan deze mooie tijd. Met deze fotoshoot zetten we de tijd even stil en leggen we het moment van geluk vast. Jullie zijn immers trotse ouders-to-be, en dat mag de hele wereld weten.  

Wat kan je verwachten?  
Vooraf 
Een zwangerschap fotoshoot wordt vaak ingepland rond de 32-36 week van de zwangerschap. Je ontvangt van mij een email met beschikbare data. Aan de hand van jullie wensen overleggen we de locatie, poses, kleding, thema, voorkeuren en meer. Misschien heb je zelf al leuke ideeën voor poses of speciale accessoires die je wilt gebruiken, laat dit mij dan even van tevoren weten, zodat kan ik ze het beste tijdens de dag inplannen. Op de FAQ-pagina kan je een aantal voorbeelden zien van poses, locaties en personen tijdens een zwangerschap fotoshoot. Binnenkort zal er een Client Closet worden toegevoegd waaruit je uit verschillende zwangerschapsjurken en (kleine) accessoires kan kiezen. Deze krijg je van tevoren te zien en zullen tijdig shoot-ready worden gemaakt. 
Tijdens
We spreken af op locatie, bij jullie thuis of in de studio. We beginnen met een aantal mooie basis foto's van mama en jullie samen, waarop de buik goed te zien is. Het is ook mogelijk om van outfit te wisselen, alleen op (buiten)locaties vereist dat natuurlijk iets meer aandacht. Tijdens de fotoshoot ben je niet verplicht om met blote buik op de foto te gaan, maar dat mag natuurlijk wel. Een strak shirt of jurkje is natuurlijk ook leuk. In de Client Closet (komt binnenkort!) zullen meerdere unieke jurken beschikbaar zijn. Locatie- & weersafhankelijk zullen we gepaste pauzes nemen, opwarmen, omkleden en/of verplaatsen naar een andere locatie. Zijn we in de studio, dan zal er thee, koffie en verschillende snacks klaar staan. Afhankelijk van onze afspraak zal de fotoshoot tussen de 40 minuten en 3 uur duren. 
Achteraf
Terwijl jullie thuis lekker rustig bijkomen van de fotoshoot worden alle foto's geback-upt en uitgezocht. Afhankelijk van jouw gekozen pakket wordt er een selectie van foto's gemaakt die bewerkt zullen worden. Deze selectie krijg je van tevoren te zien, waarbij je foto's nog compleet mag verwisselen voor een andere en/of een andere variant. Zo krijg jij de foto's die jij echt mooi vindt toegestuurd. De bewerkingsfase zal zo'n 2 a 3 weken duren tenzij anders is afgesproken. Zodra je de factuur hebt voldaan, verstuur ik de foto's via WeTransfer. Mocht je nog andere foto's (bewerkt of onbewerkt) toegestuurd willen krijgen, dan kan dat natuurlijk ook, even als een fotoalbum en andere producten. Bekijk hiervoor de lijst met extra's onder aan deze pagina. 

Wie kan deze shoot bestellen?
Natuurlijk kan mama deze fotoshoot prima zelf regelen voor haar en haar gezinnetje. Maar bij deze fotoshoot is het ook mogelijk om een cadeaukaart aan te vragen! Op deze manier kunnen ook de grootouders-to-be, oom- of tante-to-be of de beste vriend(in) het nieuwe gezinnetje een origineel cadeau geven. Want, laten we eerlijk zijn, niet iedere nieuwe ouder denkt bij een zwangerschap aan een fotoshoot... 
Wil jij deze fotoshoot cadeau geven? Neem contact met mij op via het contactformulier, vermeld 'cadeaukaart fotoshoot' in het onderwerp en dan kijken we samen naar de beste uitvoering voor deze fotoshoot. 

Time-laps
Een zwangerschap fotoshoot zet de tijd stil op het moment dat jouw buik het mooiste is. Maar, wat als je een reeks foto's hebt waarin je jouw buik, en dus ook jouw kleintje, ziet groeien? Als je er vroeg bij bent (week 24 of eerder) kunnen we meerdere sessies plannen waarbij ik eens per maand bij jullie thuis langs kom om de buik te fotograferen. Hierdoor kan je een mooie reeks aan foto's naast elkaar zetten en zo jouw buik zien groeien, met als laatste foto een foto van jouw kleintje in je armen. In mijn portfolio kan je verschillende varianten van time-laps foto's bekijken. We kunnen ze maken met 2 foto's (één in het begin en één aan het eind van de zwangerschap) of meerdere foto's gedurende de zwangerschap. Ben je later dan 24 weken? Geen probleem! Zolang je nog niet bij week 34 bent, kunnen we nog met gemak een time-laps maken. Ben je geïnteresseerd, twijfel je of het nog wel mogelijk is of wil je simpelweg meer informatie? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is. 


Prijzen
Pakket 1

- 40 minuten
- Bij jullie thuis
- 5 bewerkte foto's in hoge resolutie
- Eigen kleding
- Excl. BTW & reiskosten
€99,-

Pakket 2
- 1-1,5 uur
- Op een door jullie gekozen locatie
- 10 bewerkte foto's op hoge resolutie
- Meerdere outfits mogelijk, ook keuze uit Client Closet (komt binnenkort!)
- Excl. BTW & reiskosten.
€149,-

Pakket 3 
- 1,5-3 uur
- Op een door jullie gekozen locatie
- 15 bewerkte foto's, van de overige poses 1 onbewerkte versie, in hoge resolutie
- Meerdere outfits mogelijk, ook keuze uit Client Closet (komt binnenkort!)
- Excl. BTW & reiskosten
€249,-

Duo-pakket
- Voor 2 zwangere vrouwen
- 1,5-3 uur
- Bij één persoon thuis en/of op een buitenlocatie
- 15-25 bewerkte foto's in hoge resolutie, voor beide moeders
- Meerdere outfits mogelijk, ook keuze uit Client Closet (komt binnenkort!)
- Excl. BTW & reiskosten
- Let op: Voor meerdere personen (bijv. papa's-to-be, kinderen & huisdieren) worden
  extra tarieven in rekening gebracht. Informeer voor jouw persoonlijke aanpassingen.
€339,-

Time-laps 1
- 2 foto variant (buik & baby)
- Bij jullie thuis of in de studio
- 2 sessies van 25-45 minuten (afhankelijk van gekozen variant)
- Vooraf gekozen template
- Kleur & zwart/wit versie in hoge resolutie
- Vooraf gekozen kleding, mag uit Client Closet (komt binnenkort!)
- Excl. BTW & reiskosten
€89,-*
* Combineer de Time-laps 1 met een Pakket voor kortingen

Time-laps 2
- Meerdere foto's variant (groeiende buik & baby)
- Bij jullie thuis of in de studio
- Per sessie 25-45 minuten (afhankelijk van gekozen variant)
- Minimaal 6 sessies, waarvan 1 met de baby
- Maximaal aantal sessies vooraf bepaald
- Vooraf gekozen template
- Kleur & zwart/wit versie in hoge resolutie
- Vooraf gekozen kleding, mag uit Client Closet (komt binnenkort!)
- Excl. BTW & reiskosten
€139,-*
* Combineer de Time-laps 2 met een Pakket voor kortingen

Combinatie pakket:
Wil je bij mij een zwangerschap fotoshoot en een newborn fotoshoot boeken? Dat kan! Dit gecombineerde fotopakket is samengesteld uit een Zwangerschap fotoshoot (pakket 2, op locatie in Utrecht/bij jullie thuis) van €120,- en een Newborn Fotoshoot (pakket..., bij jullie thuis) van €x,xx. Wanneer je deze combi in één keer boekt krijg je van mij €30,- korting. Lijkt je dit interessant, stuur me dan een berichtje via het contactformulier! Vind je de combi interessant maar wil je graag andere diensten (bijv. ander pakket), neem dan ook contact met me op, dan maken we een gepersonaliseerd pakket voor jou.


Extra's
- Bewerkte foto, per fotobestand:      €15,-
- Alle foto's, JPEG, onbewerkt:          €55,-
- Fotografie, per uur:                       €65,-
- Foto op canvas*                              
- Foto op plexiglas*                           
- Foto album*
- Reiskosten (gratis binnen 15km
    rondom Wijk bij Duurstede):         €0,50 per km

* Prijs afhankelijk van formaat en type product. 


Betaling
Vooraf aan de fotoshoot betaal je een voorschot van €60,- van het totale factuurbedrag. Het restbedrag dient 14 kalenderdagen na de fotoshoot voldaan te zijn. De berekening en notitie hiervan wordt aangegeven op zowel de offerte als de factuur en in de algemene voorwaardes. De algemene voorwaarden worden met de offerte meegestuurd en zijn tevens te vinden op de Over Mij pagina.
Bij gebruik van een cadeaukaart is de dienst al voorafgaand aan de fotoshoot volledig betaald. Eventuele meerdiensten (denk aan langere shootdag, meer bewerkte foto's dan afgesproken en/of andere producten) zullen in rekening worden gebracht door middel van een factuur en deze zal binnen 14 kalenderdagen na de fotoshoot worden verstuurd en dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst voldaan te zijn.