M.i. Media

Fotografie | FilmShoots, Pakketten & Informatie


Opzoek naar een fotograaf? Bekijk hieronder wat M.i. Media te bieden heeft. Klik op de titel of de desbetreffende link voor meer uitleg, mogelijkheden, pakketten en prijzen. Staat jouw idee of concept er niet helemaal tussen, neem dan gerust contact op en samen kijken we wat ik voor je kan betekenen. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en neem graag deel aan een brainstorm. De koffie staat al klaar ;) 


Zwangerschap fotoshoot
Iedere zwangerschap heeft een verhaal & herinnering.

Een zwangerschap is iets prachtigs. Jij en jouw partner maken zich klaar voor de komst van een nieuw leven, en hoe mooi is het als je straks nog een tastbare herinnering hebt van die tijd? We maken foto's van de buik, altijd met de mogelijkheid voor de partner en grote broers & zussen om er ook bij te komen. Ben je er vroeg bij (voor week 23 van de zwangerschap), dan kunnen we ook een timelaps-fotoshoot plannen, waarbij we over de tijd van de zwangerschap de groei van jouw buik vastleggen. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Neem een kopje thee en bekijk ze hier.

Newborn fotoshoot
Omdat ze maar eventjes klein blijven.

Babies zijn kleine, lieve en fragiele engeltjes. Voor je het weet zijn ze groot en rennen ze al door de kamer. Zet de tijd even stil met een selectie mooie foto's van jouw kindje, zodat je er altijd nog even naar terug kan. De foto's kunnen worden gemaakt van alleen jouw baby, maar ook van jullie samen en zelfs met de trotse grote broers & zussen erbij. Bekijk hier de mogelijkheden en tips & tricks voor tijdens de fotoshoot.
Leuke tip: je kan deze shoot ook cadeau geven voor een verjaardag, vader- of moederdag en natuurlijk als kraamcadeau!

Verloving fotoshoot
De start van een mooi huwelijk.

Het is zo ver: jullie gaan trouwen. Of sta je op het punt om jouw partner ten huwelijk te vragen? Is het nog een verrassing voor hem of haar? De ouders toestemming vragen voor haar hand, het uitkiezen van een ring, het moment vlak voordat je op de knieën gaat voor haar, of voor hem... Laat jullie op dit gelukkige moment samen op de foto zetten en het zo voor eeuwig vastleggen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Bruiloft fotografie
En ze leefden nog lang en gelukkig...

Als teken van jullie liefde stappen jullie in het huwelijksbootje. Zo'n grote, mooie en bijzondere dag kan best spannend zijn. Een samenkomst van meerdere culturen, leeftijden, etniciteiten, en meer... Allemaal eigenschappen die jullie dag uniek maken en des te meer reden om het te laten vereeuwigen met een ruime selectie aan prachtige foto's. Bekijk hier de mogelijkheden voor tijdens jouw bruiloft.

Fotorestauratie
Om er nog eens 100 jaar van te kunnen genieten.

Een verstopt fotoalbum van zolder, een oude foto uit grootvader's portemonnee of een doos met foto's gered uit een brand. Wat de reden ook is, het is zonde om deze stukjes geschiedenis weg te gooien. Gelukkig hoeft dat niet meer! Kom langs met de foto's of stuur een foto via de mail en ik zal kijken wat ik voor jouw foto's kan doen. Iedere foto is uniek en vereist dus een unieke restauratie, maar samen komen we eruit! Bekijk hier de tips, tricks en mogelijkheden van fotorestauraties. 


Uitvaart
De laatste momenten.

Afscheid nemen is een van de moeilijkste momenten in het leven. Zelf wil je natuurlijk alle tijd om afscheid te nemen en de rouw te starten. Ook deze momenten zijn het waard om vast te leggen. Voor jouw, voor directe naasten maar natuurlijk ook de verre familie. In de huidige tijden bestaat de kans dat sommige familieleden en goede vrienden helaas niet aanwezig kunnen zijn. Zij kunnen dan ook de ceremonie nog bijwonen en afscheid nemen. Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen tijden deze momenten.