M.i. Media

Fotografie | Film
Contact

Heb je een idee of concept maar nog geen uitvoering? Ben je op zoek naar iemand die voor jou kan monteren en/of bewerken? Of wil je graag een fotoshoot boeken? Neem contact met mij op via het onderstaand contactformulier en ik zal binnen 24 uur reageren. Vervolgens kijken we samen welke planning het beste uitkomt.

Stuur je liever een whatsapp? Geen probleem, voeg hieronder dan ook jouw telefoonnummer toe en een verzoek voor whatsapp, dan bericht ik je zo snel mogelijk terug.

Mijn werkplek ligt in midden Nederland en het meest van mijn werk zal vanuit daar plaatsvinden. Ik ben in zowel Nederland als in het buitenland inzetbaar, maar neem s.v.p. eerst contact met mij op om dit van tevoren te bespreken. We kunnen zeker tot een oplossing komen. 

Tot gauw!


Contactformulier

 

 

 

Route 
Auto: Wijk bij Duurstede is makkelijk te bereiken met de auto. Neem op de A12 afslag 19 richting Bunnik, en volg vervolgens de N229. Na zo'n 10 minuten ben je er!

Openbaar Vervoer: Wijk bij Duurstede heeft geen treinstation en is alleen bereikbaar met de bus. Vanuit Utrecht Centraal vertrekt bus 41 en vanuit Amersfoort vertrekt bus 56 naar Wijk bij Duurstede.


Op onderstaande kaart kan je gemakkelijk jouw route bekijken.