M.i. Media

Fotografie | FilmWelkom!

 


Hallo daar, welkom op de website van M.i. Media.

Wilde je altijd eens een mooie fotoshoot voor jezelf, of wil je juist graag samen met jouw vriend(in) op de foto? Wil je het 80e verjaardagsfeest van jouw grootouder laten fotograferen, of juist de 1e verjaardag van jouw geweldige puppy laten vastleggen? Alles is mogelijk: van kinderfeestjes tot diplomazwemmen, van zwangerschap tot 100e verjaardag(sfeest), van verloving tot bruiloft, of simpelweg met de familie en vrienden. 

Wat belangrijk is, is dat jij (en anderen op de foto) je op je gemak voelt, zowel voor-, tijdens als na de fotoshoot. Van begin tot eind nemen we alles door, we bekijken samen de beste opties voor jouw shoot en je bent welkom om alles te vragen wat je wilt. Samen maken we er een gezellig en ongedwongen project van. Voor mooie, bijzondere en gepersonaliseerde foto's en video ben je hier op het juiste adres! 

Belangrijke informatie - Covid-19
Natuurlijk is de huidige staat van de wereld ook bij mij bekend en gaat de pandemie ook niet aan de Nederlandse deur voorbij. Hierom pas ook ik mijn beleid aan. De allerbelangrijkste regel: gezondheid gaat boven alles. Heb je geen klachten en ben je niet in contact geweest met een covid-19 besmetting, dan kan de shoot doorgaan en zullen we op gepaste wijze en op verantwoordelijke manier invulling geven aan de shoot. Ook zullen er extra voorzorgsmaatregelen gehanteerd worden, zoals mondkapjes, de gepaste 1,5 meter afstand, hand sanitizer en meer. Voel je je niet helemaal lekker, of heb je al covid-19 gerelateerde klachten en al een shoot gepland staan? Neem dan contact met me op en samen komen we tot een gepaste oplossing. Voor de veiligheid van niet alleen jezelf, mijzelf, maar ook van andere klanten verzoek ik je vriendelijk om je aan deze richtlijnen en die van het RIVM te houden. Ieders situatie is anders en uniek, en samen zorgen we voor de beste en gezondste uitkomst voor ons allemaal.

Belangrijke informatie - Website
Deze website is nog volop in constructie. Mijn excuses voor het ongemak. Wil je toch graag even contact opnemen voor vragen, meer informatie of prijsindicaties, bekijk dan de contactpagina of één van de gelinkte social media.
Tot snel!

- Emmy