M.i. Media

Fotografie | FilmNewborn fotoshoot

De eerste dagen na de geboorte zijn zo bijzonder en gaan erg snel voorbij. Als trotse nieuwe papa en mama zijn jullie in de wolken van jullie kleintje en hoe mooi is het om dat geluk vast te leggen door middel van een newborn fotoshoot? Zo waardevol voor later, en mooie foto's voor aan de muur. Het moment, de liefde, het geluk en de details leg ik allemaal vast. Je hoeft niet te poseren (mag natuurlijk wel) en we gaan uiterst veilig te werk. Mama en/of papa mag er altijd bij blijven. Het draait allemaal om jou en jouw pasgeboren engeltje. De beschuitjes met muisjes staan al klaar ;)

De kleine details
De mini vingertjes, die kleine teentjes en dat neusje, en de haartjes beginnen ook al te groeien. Het is allemaal nog zo klein. Binnen no-time zijn ze groter en na een paar jaar kan je je al bijna niet meer voorstellen hoe klein jouw kindje was vlak na de geboorte. Daarom is het zo leuk om er een collage van te maken. 

Voor wie?
De fotoshoot is bedoeld voor de kleine en om zijn of haar tijd even stil te zetten in deze reeks foto's. Natuurlijk mogen mama, papa, de trose grote broers & zussen en de grootouders er ook bij op de foto, evenals de trouwe viervoeter mits deze goed luistert, al gewend is aan het nieuwe leven, en aan een camera. Ben je bevallen van meer dan één kindje, dan worden de baby's zowel alleen als samen op de foto gezet. Deze variant van de shoot zal dan wel langer duren. Is jouw zus of beste vriendin ook net bevallen, dan is het erg leuk om samen foto's te maken. Zijn jullie allebei in goede gezondheid, dan kan er van jullie kindjes samen (en apart) foto's worden gemaakt. Ook nu al geldt: hoe meer zieltjes, hoe meer vreugd! 

Wie kan de fotoshoot bestellen?
Natuurlijk kunnen papa en mama dit zelf regelen, tijdens of na de zwangerschap. Maar het is natuurlijk ook leuk als cadeau! Staat jouw zus, vriendin of dochter op het punt om te bevallen? Hoe leuk is het dan om deze fotoshoot cadeau te geven tijdens de eerste kraamvisite! Neem contact met me op via het contactformulier en we nemen de basis door. Na de bevalling bespreek ik met de kersverse ouders wat hun wensen, ideeën en mogelijkheden zijn en zullen we een datum inplannen.

Wanneer plan je een newborn shoot?
Een newborn fotoshoot wordt meestal gepland rond de 21 dagen na de geboorte. Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter de baby nog aan de houding in de buik gewend is en hoe makkelijker ze te poseren zijn. Ben je er later bij, dan is dat geen probleem. Hoewel in sommige gevallen de welbekende poses niet (helemaal) meer mogelijk zijn, heeft jouw kindje in de tussentijd meer emoties ontwikkeld en kunnen we die op de foto zetten. Daarbij: hoe ouder, hoe nieuwsgieriger, dus meer spontaniteit in de foto's!
Voor alle newborn & baby shoots geldt de regel: iedereen moet in goede gezondheid verkeren. Heb je een zware bevalling achter de rug, dan is het vaak verstandiger om goed je rust te pakken en de fotoshoot uit te stellen. Neem met een gerust hart contact met me op en we regelen een gepaste oplossing :)  

Wat kan ik verwachten?
Vooraf
De fotoshoot vindt bij jouw thuis plaats, het liefste op papa's en mama's grote bed. Lekker veilig en vertrouwd voor zowel de baby als de ouders, en je hoeft niet met de pasgeborene de deur uit. Vooraf hebben we doorgenomen wat jouw wensen en ideeën zijn.
Tijdens
Tijdens deze fotoshoot ligt de focus op jouw kleintje op een liefdevolle, fragiele en zachte manier in beeld brengen. Eén ding vind ik heel belangrijk: er is totaal geen haast bij. Als het kindje tussendoor begint met huilen, dan stoppen we even. Natuurlijk ook als de baby gevoed of verschoond moet worden. Soms wil een baby'tje niet stoppen met huilen. Dan kan juist een lekker warm bad helpen met ontspannen, en daar nemen we natuurlijk ook de tijd voor. Op een veilige manier (voor zowel de baby als mama) maken we samen een aantal foto's van de kleine. Afhankelijk van jouw gekozen pakket en wensen wordt de baby alleen op de foto gezet, of met attributen erbij. Daarnaast kunnen mama en papa er ook bij, evenals de trotse grote broers & zussen. Zelfs de trouwe viervoeter mag erbij, mits deze gewend is aan het kleine nieuwe leven, goed luistert én gewend is aan een camera.
Achteraf
....

Kledingtips
.....

Geboortekaartjes
Als je een echt origineel en uniek geboortekaartje zoekt, dan kan je ervoor kiezen om de newborn foto's ervoor te gebruiken. Laat dit me weten tijdens de fotoshoot (vooraf mag natuurlijk ook) dan houd ik er rekening mee dat je in ieder geval één foto in hoge resolutie snel moet hebben. We houden contact over welke foto je hier graag voor wilt gebruiken en deze zal binnen een week naar je toe worden gestuurd.

Pakketten
Ben jij geïnteresseerd geraakt en wil je graag een fotoshoot voor jou en jouw baby bestellen, of wil je graag meer weten? Stuur me een berichtje via het contactformulier voor een prijsindicatie en meer informatie. Samen komen we tot een passend pakket speciaal voor jou! 

Extra's
- Bewerkte foto, per fotobestand:      €15,-
- Alle foto's, JPEG, onbewerkt:          €55,-
- Fotografie, per uur:                       €65,-
- Foto op canvas*                              
- Foto op plexiglas*                           
- Foto album*
- Reiskosten (gratis binnen 15km
    rondom Wijk bij Duurstede):         €0,50 per km

* Prijs afhankelijk van formaat en type product.